020 682 5000Facebook
ACTIE LASER ONTHARING HELE LICHAAM 250,-

Laser ontharen

LASERBEHANDELINGEN NU IN PRIJS VERLAAGD!
 
ACTIE: LASER ONTHARING HELE LICHAAM € 250,-
 
(ZIE PRIJSLIJST HIERONDER)

Permanent ontharen met de allerlaatste lasertechnologie.

Nooit meer scheren, harsen of epileren! In enkele behandelingen permanent verlost worden van uw ongewenste haargroei en overbeharing is nu mogelijk d.m.v. de nieuwste lasertechniek.

Beautycenter Sorti maakt gebruik van de nieuwste laser op het gebied van laserontharing!

De "Gouden Standaard" voor definitief ontharen. Veilig en met het beste resultaat!

Het LightSheer DUET diode lasersysteem is speciaal ontworpen voor effectief en permanent ontharen. Dankzij de allernieuwste technologie en de geavanceerde krachtige diode laser met 800 nm golflengte is de LightSheer DUET ongeëvenaard en niet vergelijkbaar met andere ontharingssystemen als het gaat om veilige en effectieve laserontharing op een efficiënte manier. De Lightsheer Duet heeft 2 verschillende koppen waarmee elk deel van het lichaam snel en effectief kan worden behandeld.

Deze diode laser wordt wereldwijd in klinieken en ziekenhuizen gebruikt en is in Amerika als enige door de FDA (Food & Drug Administration) goedgekeurd. Wetenschappelijk onderzoek en uitgebreide klinische testen wereldwijd hebben bewezen dat hiermee op een veilige en effectieve manier maximale resultaat wordt behaald bij bijna alle huidtypes en haarkleuren.

Wereldwijd zijn honderdduizenden klanten behandeld met een bevredigend resultaat. Uit onderzoek is gebleken dat 96% van de klanten tevreden is over de resultaten waarbij na 4 tot 5 behandelingen permanente ontharing wordt bereikt van 70 tot 95%!

Naar aanleiding van de resultaten uit de vele en uitgebreide studies wordt deze laser ook wel de "Gouden Standaard" voor permanent ontharen genoemd. De LightSheer DUET diode laser is daarom de juiste keuze voor optimale veiligheid en maximale effectiviteit.

De werking van ontharen met laser

De door de laser uitgezonden zuivere en zeer krachtige lichtstraal wordt door het pigment in het haar opgenomen en omgezet in warmte en naar het haarzakje geleid. De haarwortel wordt hierdoor vernietigd. vernietigde haartjes komen nooit meer terug. Door het zuivere, zeer krachtige en geconcentreerde lichtflits van de laser worden zelfs de dieper gelegen haarworteltjes bereikt waardoor maximaal resultaat wordt behaald.

Laser techniek is één van de beste methodes voor definitief ontharen en wordt daarom gebruikt in privéklinieken en de betere schoonheidsinstituten. In tegenstelling tot Beautycenter Sorti maken de meeste schoonheidssalons vaak gebruik van IPL ontharen. Laser ontharen is duurzamer en effectiever dan IPL ontharen. Met laser techniek bereik je maximaal resultaat in veel minder behandelingen. Hierdoor bent u in de meeste gevallen goedkoper uit en bereikt u een veel beter resultaat.

Laser ontharen duurzamer en effectiever dan IPL ontharen

Zowel de laser als IPL maken gebruik van krachtige lichtflitsen die door het pigment in het haar worden omgezet in warmte. De warmte wordt door het pigment in het haar opgenomen en naar het haarzakje geleid die wordt vernietigd. De laser gebruikt hierbij een zuivere, zeer krachtige en geconcentreerde lichtflits met laserlicht en heeft daardoor een hoger vermogen om dieper gelegen haarwortels te bereiken. De IPL is geen laser maar gebruikt gewone lichtflitsen. De flitslampen van IPL zenden een mix van vele soorten licht uit en heeft hierdoor een lager vermogen waardoor het de dieper gelegen haarwortels niet kan bereiken. Simpelweg omdat het flitslicht van IPL niet krachtig genoeg is. Daardoor is IPL ontharen niet zo duurzaam en effectief als laser ontharen. Met IPL ontharen heb je meestal meer behandelingen nodig en is het resultaat vaak teleurstellend.

Informatie video'sBehandelingen

Dames Bij Sorti: Heren Bij Sorti:
Gezicht*
 
Wenkbrauwen
Bakkebaarden
Bovenlip
Kin
Wangen
Hals
Nek
Oksels
Handen
Armen
Bovenarmen
Onderarmen

Buik
 
Billen
Onderrug
Rug
Bikinilijn
Schaamstreek
Benen
Onderbenen
Bovenbenen
€ 100,-

€ 37,50
€ 37,50
€ 37,50
€ 37,50
€ 50,-
€ 50,-
€ 50,-
€ 50,-
€ 42,50
€ 150,-
€ 100,-
€ 100,-
 
€ 75,-
 
€ 100,-
€ 75,-
€ 150,-
€ 75,-
€ 125,-
€ 225,-
€ 135,-
€ 135,-
Wenkbrauwen
Jukbeenderen
Oren
Neus

Hals
Nek
Oksels
Handen
Armen
Bovenarmen
Onderarmen
Borstkas
Buik
Borstkas en buik
B.rug/schouders
Onderrug
Rug/schouders


Benen
Onderbenen
Bovenbenen
€ 40,-
€ 40,-
€ 40,-
€ 40,-

€ 60,-
€ 60,-
€ 60,-
€ 50,-
€ 200,-
€ 125,-
€ 125,-
€ 125,-
€ 125,-
€ 200,-
€ 140,-
€ 140,-
€ 225,-


€ 275,-
€ 175,-
€ 175,-

Prijzen zijn incl. BTW en per behandeling.

PAKKET AANBIEDINGEN

Beautycenter Sorti heeft diverse pakketten samengesteld voor zeer aantrekkelijke prijzen!

Dames

 

Pakketprijs

Normaal     
B.lip+Oks.+Bikinilijn € 89 € 162,50
B.lip+Oks.+Schaamstreek € 139 € 212,50
B.lip+Oks.+Bikinilijn+Onderbenen € 199 € 297,50
ACTIE: HELE LICHAAM 250 € 600,-
     

Heren

  Pakketprijs Normaal
Jukbeenderen+Hals+Nek € 119 € 160
Rug+Schouders+Nek € 249 € 285


KIJK OOK BIJ ACTIES VOOR ONZE AANBIEDINGEN.

COMBINATIE KORTINGEN

Bij combinatie van meerdere losse behandelingen krijgt u combinatiekorting:
Bij combinatie van 2 losse behandelingen 10% korting.
Bij combinatie van 3 losse behandelingen 15% korting.

Er zijn gemiddeld 6 behandelingen nodig voor het beste resultaat.

Vergoeding door uw zorgverzekeraar*

Voor dames geldt dat bij overbeharing in het gelaat en/of de nek, u de behandelingen eventueel vergoed kunt krijgen door uw zorgverzekeraar. Dit verschilt per zorgverzekeraar en hangt af van uw aanvullend pakket. Hierover kunt u informatie inwinnen bij uw zorgverzekeraar.

AnbosNeodermaLightSheerErgolineAustralian GoldLignavitaVektis
WOW media - Webdesign, CMS, Hosting