020 682 5000Facebook
ACTIE LASER ONTHARING HELE LICHAAM 250,-

Schoonheidsbehandelingen

Voor een stralende en gezonde huid zijn professionele schoonheidsbehandelingen onmisbaar. Schoonheid en gezondheid gaan hand in hand als het gaat om huidverzorging. Wij werken uitsluitend met een gediplomeerde schoonheidsspecialiste.

Chinese Kruiden peeling of Biopeeling is een bekende en zeer effectieve kruidenpeeling van Neoderma.

Neoderma

'Beauty Back to the Nature'

Neoderma is een exclusieve lijn voor huidverzorging die 'Schoonheid Terug naar de Natuur brengt'.
Door het gebruik van actieve kruiden en plantenextracten kunnen alle problemen bij de huidverzorging behandeld worden. De Neoderma producten zijn vrij van minerale olien, lanoline, dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten of kruidenextracten. Neoderma is niet op dieren getest.

Planten en kruiden worden reeds duizenden jaren gebruikt om het menselijk lichaam mooier te maken. Door gebruik te maken van traditie en van de laatste ontwikkelingen in wetenschappelijk onderzoek heeft het Neoderma onderzoekteam een natuurlijke huidverzorgingslijn geschapen. Daarbij worden de meest uitgelezen actieve kruiden als ingredienten gebruikt en tevens de modernste technologien om de actieve eigenschappen van de planten te bewaren.

Kruiden Cocktails
De Neoderma producten bevatten 5 exclusieve Kruiden Cocktails, één voor elke huidverzorgingslijn. De Hydration Kruiden Cocktail, Rebalancing Kruiden Cocktail, Anti-Age Kruiden Cocktail, Whitening Kruiden Cocktail, en Ogen Kruiden Cocktail. Elke kruiden cocktail bevat drie actieve kruiden met een synergetische werking teneinde een specifieke huidsoort te verzorgen en verbeteren.

Internationaal Erkend Neoderma producten en schoonheidsbehandelingen zijn uniek in de werking en resultaat. Om die reden gebruiken en verkopen schoonheidsspecialisten in meer dan 20 landen Neoderma cosmetica in hun schoonheidssalons.

AnbosNeodermaLightSheerErgolineAustralian GoldLignavitaVektis
WOW media - Webdesign, CMS, Hosting