020 682 5000Facebook
ACTIE LASER ONTHARING HELE LICHAAM 250,-

Zonnestudio

Sorti voor professioneel en verantwoord zonnen!

Professioneel en verantwoord zonnen met de nieuwste zonnebanken van Ergoline. Met de zonnebanken van Ergoline heeft u snel een mooi resultaat.

Hygiëne en goed advies staan bij ons hoog in het vaandel. Bij een goed zonadvies hoort natuurlijk ook zonne-cosmetica. Deze zijn belangrijk voor een gezond en goed resultaat . Het verzorgt je huid en houd de kleur langer vast. Je wordt niet alleen sneller en dieper bruin, je blijft ook langer bruin. Wij verkopen crèmes voor verschillende huidtypes van o.a. Australian Gold.

Verantwoord zonnen is gezond en geeft energie! De warmte van de zonnebank geeft een behaaglijk en ontspannen gevoel. Bovendien zorgt het voor een goede doorbloeding en maakt je lichaam vitamine D aan waardoor botten en spieren verstevigen. Zonnen verminderd ook depressieve gevoelens doordat de aanmaak van de hormonen melatonine en serotonine worden gestimuleerd en je je lekkerder voelt.

Verantwoord zonnen betekend natuurlijk ook dat al onze zonnebanken voldoen aan de Europese norm van 0,3 W/m2. Bij ons kunt u zonnen vanaf 18 jaar.

Met een goed advies krijgt u op een veilige en verantwoorde manier een mooie bruine kleur in een ontspannen sfeer!


NU 20 minuten zonnen VOOR        € 10,-

daarna € 0,75 per minuut. (prijzen gelden voor al onze zonnebanken)

Met onze suncard kunt u al ZONNEN vanaf    € 7,00!

 

Ergoline Prestige 1100-S Dynamic Power, de Rolls Royce onder de zonnebanken!

AnbosNeodermaLightSheerErgolineAustralian GoldLignavitaVektis
WOW media - Webdesign, CMS, Hosting